Menu

Advies

WAT HOUDT ADVIES IN
VOLGENS FEENSTRA KEUKEN & BAD?

Wij zijn er voor u en helpen u bij het tot leven brengen van uw wensen, of het nu gaat om keukens, sanitair of tegels. Wij denken met u mee en willen weten wat voor u belangrijk is, wat u wel wil en of juist niet meer wilt. Waar een wil is is een weg is een oud spreekwoord. In een keuken wordt gekookt en dit is het uitgangspunt voor een keukenontwerp wat bij u past. Of je nu jong bent of oud, of je nu vaak kookt of bijna nooit. Wil je je meten met Jamie Oliver of Jonnie Boer, of volstaat een Magnetron menu voor jou, de keuze is aan jou.

Altijd het nieuwste van het nieuwste in keukens

Nieuwe ontwikkelingen zoals stoomovens en frytop of een prachtig inbouw espresso apparaat. Wij hebben het, maar ook een gaskookplaat met vier pitten of een klassiek fornuis. Wij passen en meten zo langs als nodig is, tot de keuken perfect bij u past. Wij leveren prachtig keukens met alle nieuwe ontwikkelingen en met de hoogste kwaliteit en een geweldige prijs-kwaliteit. En het maakt ons niet uit of het een complete keuken is of dat u alleen uw huidige aanrechtblad wilt vervangen, wij staat voor u klaar met ons gedegen advies.

Maatwerk is standaard

Tot slot vinden wij dat we altijd een passend ontwerp moeten maken. En met passend bedoelen we ook écht passend, dus we meten  graag de ruimte op waar de keuken moet komen. De meetresultaat bespreken bij u thuis of bij ons in showroom, wat u maar wenst. Desgewenst schakelen we een van onze twee vaste binnenhuis stylisten in. Advies op maat, zeker!