Menu

Projecten

De slimste keuze in Projectkeukens!

Feenstra Keuken & Bad zit al meer dan 27 jaar in de projectkeukens. Dit doen wij in nauwe samenwerking met woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Wij werken met de merken Keller en Bribus en ook leveren keukens af in projectopstellingen, wat de keukenmeubelen betreft. Nieuw en uniek in de markt is ons merk Keller Raster 130. Dit speciale programma is opgebouwd uit een veelvoud van 130 mm, waardoor de nieuwe keuken ergonomisch en esthetisch en ook zeker economisch zeer uitgekiend is.

Duurzame oplossingen

Bij Feenstra Keuken & Bad wordt alleen gebruik gemaakt van eersteklas materialen en moderne technieken. Bijvoorbeeld softclose van Blum techniek voor al uw laden en deuren. En nog vele extra’s wat onze leveranciers onderscheidt in de markt!

Bij het productie proces houden de door ons gekozen leveranciers op alle mogelijke manieren rekening met het milieu. Wij staan voor ‘ontzorgen’ en voor service in optima forma. Dit om samen met onze opdrachtgevers de projecten keer op keer tot een succesverhaal te laten worden.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!